TeamCity can't find repos

TeamCity test connection to http repos seems to fail. Builds also fail. Error messages are of the form: ... List remote refs failed: org.eclipse.jgit.errors.PackProtocolException: invalid advertis...

Id #13393 | Release: None | Updated: Feb 22, 2013 at 6:29 PM by HeartattacK | Created: Feb 22, 2013 at 6:29 PM by HeartattacK

NuGet Package doesn't add the required framework assemblies

Repro steps: Create a new empty Web Application. Install-Package GitWebAccess Try to compile Expected: Compilation succeeds and it works. Actual: Fails to compile See the framework assemblies...

Id #13392 | Release: None | Updated: Apr 23, 2011 at 6:04 PM by dfowler | Created: Apr 23, 2011 at 6:04 PM by dfowler

Does not handle git repo folders with a period (.) in the name

My folder of repos is f:\src. I was not able to clone f:\src\Atlantis.SchemaEngine from your website. I was able to clone it by renaming it to f:\src\AtlantisSchemaEngine. Folders within the git-re...

Id #13097 | Release: None | Updated: Aug 1, 2011 at 5:06 PM by Ashald | Created: Feb 26, 2011 at 12:09 PM by zippy1981

.git mapping

To install on IIS6 I've to add an extension mapping ".git" to asp.net isapi I think you should document this..

Id #12821 | Release: None | Updated: Dec 14, 2011 at 11:41 PM by TobinJones | Created: Jan 13, 2011 at 8:04 AM by dpeddi

can't clone from eclipse with egit

I can't clone from eclipse with egit. I've done some testing... It seems your code lacks a \n after "# service=git-upload-pack" $ curl --include http://xxxxxxx/git/myproject.git/info/refs?servic...

Id #12820 | Release: None | Updated: Jan 6, 2012 at 10:18 PM by simone_b | Created: Jan 13, 2011 at 7:52 AM by dpeddi

  • 1-5 of 5 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items